سوال خود را از آقای دکتر شمشیری بپرسید

شما نیز میتوانید با ورود یا ثبت نام در سایت، سوال خود را مطرح کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ خود را از پزشک دریافت نمایید

سوال خود را اینجا مطرح کنید

  اطلاعات و مشخصات کاربران جهت حفظ حریم خصوصی ایشان، در این بخش نمایش داده نمیشود.

  باسلام. خدمت استاد دلسوزمان ١:اسپرم در محيط مايع كه خارج از واژن هم هست [عمر اسپرم در محيط خشك كه خارج واژن باشد مورد سوالم نيست بلكه عمر اسپرم در محيط مايع كه خارج از واژن باشد مورد سوالم هست]چه مدت عمر ميكند؟(مثلا در رويِ لباس خيس از اب ،چنانچه مايع مني يا مايع پيشابراه كه حاوي مقادير اندك اسپرم است ريخته شود-يا مثلا چنانچه مايع مني در وان حمام پر از اب ريخته شود) ٢: اگر مايع مني روي دست ريخته شود و دست را با دستمال كاغذي خشك كنيم و بعبارتي با دستمال كاغذي مايع مني ِ روي دست را پاك كنيم ايا هنوز هم در روي دست اسپرم وجود دارد؟ ٣:اگر مايع مني روي دست ريخته شود و دست را با دستمال كاغذي خشك كنيم و بعبارتي با دستمال كاغذي مايع مني ِ روي دست را پاك كنيم و بعد با اين دست كه فقط با دستمال كاغذي مايع مني ان خشك شده به شورت و واژن دست بزنيم ،ممكنست سبب بارداري شود؟ يك دنيا سپاسگزارم حق يارتان

زمان ثبت : 25 دی 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. 1-نهایتا نیم ساعت 2- بله اما خیلی بدون مایع منی عملکرد ندارند 3- احتمالش بسیار بسیار کم است. بااحترام

  با سلام ١:اگر الت مرد بروي ناحيه عانه ي الت زن كشيده شود و مايع مني به ناحيه عانه بخورد ،ميتواند سبب بارداري شود؟ ٢:اگر الت مرد بروي ناحيه عانه ي الت زن كشيده شود و مايع مني به ناحيه عانه بخورد ايا اسپرم ها قادرند از عانه به سمت واژن حركت كنند؟ متشكرم

زمان ثبت : 25 دی 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. هر دو سوال بسیار بسیار بعید است بااحترام

  سلام استاد محترم 1:اگر مقادير زيادي از مايع مني روي لباس ريخته شود و لباس دچار لك سفيد رنگ شود ،ايا پس از گذشت ١ساعت با وجود باقي ماندن لك سفيد رنگ مايع مني بروي لباس اسپرم ها مرده اند يا همين كه لك سفيد رنگ روي لباس باقي مانده دال بر زنده بودن اسپرم ها و خطرناك بودن. لباس دارد؟ 2:لطفا سوال دوم مرا در سايت نمايش ندهيد باتشكر

زمان ثبت : 17 دی 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. اسپرم ها در محیط بیرون نهایتا تا 20 دقیقه میتوانند زنده بمانند (بین 5 تا 30 دقیقه) سوال دوم هم پاسخ خیر است و هیچ ربطی ندارد و مراقب باشید. بااحترام

  با سلام و عرض احترام تقاضا دارم پيام را در سايت نمايش ندهيد

زمان ثبت : 17 دی 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. گاهی اشکال ندارد ولی تکرار مکررش بله میتواند مضر باشد. بااحترام

  جناب دكتر ايا رابطه انال مشكل سازه ؟ . ايا شل شدن اسفنكتر و بي اختياري از ضرر هاي انال هست؟ همسرم اصرار داره و من زير بار نميرم. ميخواستم نظرتونو بدونم

زمان ثبت : 16 دی 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. بله مشکل ساز است و اکثر رفرنس های پزشکی ان را باطل میدانند. در سایت توضیحات کامل در خصوص سکس مقعدی است. بااحترام

  در کامنت دوم کد امنیتی رو مجددا خواست و من هم وارد کردم به همین دلیل ظاهرا 2بار ارسال شد خدمتتون که پوزش میخواهم. آقای دکتر ناگفته نمونه که همسرسابقم از سال 85 تا کنون هر سال یکبار اهدای خون کرده اند- حدود 9ماه پیش آخرین زمان اهدای خونشان بوده تا جایی که من اطلاع دارم- یعنی سالم بودند که خون دادند درسته؟ انشالله که اینطور باشه. چرا من فکر ناجور میکنم به خاطر 2بار ارتباط باهاشون. من ازتون به خاطر زیاده گوییم عذر میخوام. از قبلا از زحمات بی منت شما صمیمانه سپاسگزارم.

زمان ثبت : 10 دی 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. خون دادن دلیل بر سالم بودن نیست. جواب اون ازمایش خون در سازمان انتقال خون مهم است. بااحترام

  آقای دکتر واقعامعذرت میخوام به خاطر توضیحات مجددم: همسرم خیلی دیرانزال بودند. بار اول در طول رابطه دهانی من حتی یک قطره هم مایع داخل دهانم احساس نکردم و 10 دقیقه بعد از رابطه دهانی ایشان دخول در مقعد انجام داد که ان هم با کاندوم بود که شرح دادم. اما بار دوم که رابطه دهانی داشتیم برای یک لحظه احساس ترشی خیلی کم در دهانم حس کردم که الت رو خارج کردم و دیدم هنوز منی خارج نشده و ادامه دادم. بعد از رابطه دهانی حدود 10 دقیقه مالش الت با دست دادم که منجر به انزال منی با حجم خیلی زیاد شد. در هر 2بار رابطه حتی یک قطره منی با داخل یا اطراف دهان من تماس پیدا نکرد. فقط همان مزه خیلی کوتاه که حس کردم بود. آیا امکان دارد منی بوده؟

زمان ثبت : 10 دی 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. خیلی کم احتمال دارد. بیشتر ترشحات مجرای پیشابراه احتمالا هست. بااحترام

  سلام و خسته نباشید. دختری 28 ساله هستم. در دوران 4ماهه عقدبا نامزدم رابطه کامل نداشتیم. فقط 1بار دخول معقدی داشتند با کاندوم و انزال رو خارج از مقعد انجام دادند. اما 2 بار رابطه دهانی داشتیم که با وجود رعایت مسائل بهداشتی از نظر شستشوی کامل آلتها و نبودن هیچ گونه زخم و جراحت و.. در محدوده آن و .. ولی از کاندوم استفاده نکردیم. 3 ماه پیش به دلیل تفاوت های فرهنگی از هم جدا شدیم. اوایل اصلا به این مسئله فکر نمیکردم ولی حدود 1ماه هست که میترسم نکند همسرم بیماری داشتند و به من منتقل شده. چون ایشان سفرهای خارجی متعدد داشتند و ارتباطهای خارج از ازدواج نیز داشتند با وجود اینکه خودشان منکر رابطه دخولی شده اند ولی درهرحال اگر تماس نامطمئن دهانی هم داشته باشند بیماری های آمیزشی منتقل میشود. پرسش من از شما اینست که آیا با وجود اینکه منی ایشان حتی یک قطره وارد واژن یا مقعد من نشده است. و در هر 2بار رابطه دهانی هم با وجود عدم استفاده از کاندوم، انزال را خارج از دهان انجام دادند. آیا امکان دارد من بیمار باشم؟ ایشان ورزشکار و در ظاهر بسیار تنومندو سالم هستند ولی خوب ترسم ازین اینست که خداناکرده ناقل باشند. لطفا راهنمایی ام کنید آقای دکتر خیلی استرس دارم. آیا نیاز هست آزمایش بدهم؟

زمان ثبت : 10 دی 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. هپاتیت و ایدز که بدون ورود منی یا ترشحات دهانی حین بوسیدن منتقل نمیشود از طرفی انتقال دهانیش هم خیلی کم است در این شرایط که شما توصیف میکنید تقریبا صفر است حتی اگر طرف بیمار باشد. فقط تنها چیز مهم زگیل تناسلی است که حتی دیده نمیشود و قابل انتقال در حین مکیدن الت از زیر پوست الت است که ان هم شانسش خیلی خیلی کم است. حداقل 6 ماه منتظر بمانید و ازمایشات ایدز و هپاتیت و زگیل تناسلی یدهید هرچند نیاز هم نیست و هیچ مشکلی برای شغل رسمی شما ندارد. کلینیک ما هم میتوانید برای پیگیری و نوشتن ازمایش تشریف بیاورید. بااحترام

  سلام و خسته نباشید در هفته اخیر آزمایش خون دادم و دکتر با بررسی نتیجه آزمایش گفتن که شما مینور هستین و برای ازدواج اگر شخص مقابل شما هم این مشکل را داشته باشید با اشکال روبرو خواهید شد. میخواستم بدونم این اشکال که دکتر بهش اشاره کرد چی هست؟ و اینکه برای رفع مشکلم باید چیکار کنم؟ باتشکر فراوان مانا باشید

زمان ثبت : 3 دی 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. احتمالا تالاسمی مینور منظورشون بوده است که برای فرد هیچ مشکلی در کل ایجاد نمیکند ولی اگر با کسی که تالاسمی مینور دارد ازدواج کند ممکن است بچه دچار تالاسمی ماژور یعنی نوع خطرناکی از تالاسمی شود. ژنتیکی است و درمانی برای تالاسمی مینور نیست. بااحترام

  با عرض سلام ممنون از توضیحتون در سوال قبلی اونی که گفتم فولیکول بود یه سوال دیگه داشتم دکتر اگر دو قطره از مایع منی مرد رو شورت بریزد و بعد شورت و بپوشیم احتمال بارداری هست؟ ولی بعد از ده دقیقه شورت را در آوردم ولی اول در دستشویی خودم را شستم بعد شورتم را در آوردم به نظر شما احتمال بارداری هست؟

زمان ثبت : 26 آذر 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. بسیار بسیار بعید است. بااحترام

  من دوهفته بعد از اتمام قاعدگی ام دوباره پریود شده ام.آیا خطری مرا تهدید میکند؟خیلی استرس دارم

زمان ثبت : 26 آذر 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. در صورت عدم تکرار موضوع خیر. بااحترام

  سلام اقای پزشک ی سوال داشتم ببخشید البته من ب تازگی پریودم تموم شده -ولی دوباره لک شدم انگار دوباره دارم پریود میشم دلیلش چیه؟

زمان ثبت : 25 آذر 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. گاهی نظم پریود به دلایل زیاد به هم میریزد. در صورت تکرار به متخصص زنان مراجعه بفرمایید. بااحترام

  با سلام ممنون از سایت خوبتون من هنوز باکره هستم و پرده بکارتم سالم است من در روز پنج قاعدگیم که سوم آبان بود یه رابطه خیلی سطحی داشتم البته خونریزی نداشتم بعد از رابطه قرص اورژانسی استفاده کردم و در روز دوازدهم قاعدگیم دوباره خونریزی افتادم و سه روز بعد پاک شدم پس از مراجعه به پزشک آزمایش بارداری داده و منفی در آمد دکتر قرص ال دی به من داد و استفاده کردم در بین خوردن قرص ها دو روز را فراموش کردم بخورم روز 29 آبان برای انجام سونوگرافی رفتم جواب سونو یه فولول 15 میل را نشان داد و دکتر گفت احتمال بارداری می باشد و اگر دو یا سه روز دیگر خونریزی نیفتادم باید دوباره به پزشک مراجعه کنم دکتر گفت که باید آن دو ال دی خورده نشده نیز استفاده شود رو سوم آذر خونریزی داشتم ولی مثل عادت های همیشه نبود و کمتر بود ترسیدم که خونریزی به خاطر حاملگی باشد به پزشک مراجعه کرده و دوباره آزمایش دادم و جواب منفی در آمد من دلدرد های شدید و احساس تهوع داشتم و روزی ده یا یازده بار ادرار شدید می گرفتم به خاطر همین دکتر به من آنتی بیوتیک داد تا استفاده کنم و یک هفته آن را استفاده کردم و آخرین روز آزمایش کشت ادرار دادم و هیچ عفونی در ادرارم وجود نداشت و چون حالت تهوعم قطع نشده بود دوباره آزمایش بارداری دادم و دوباره منفی در آمد ولی هنوز دل درد دارم و در روز 22 آذر دوباره یه رابطه سطحی داشتم دو سوال ذهن من را درگیر کرده : 1.این علایم برای چیست ؟ 2. آیا می توانم با این علایم جهت جلوگیری از بارداری به خاطر رابطه در 22 آذرم دوباره قرص اورژانسی استفاده کنم ؟ هورمون های بدنم به مشکل نمیخورد؟ و من سر وقت عادت می شوم چون اگر این بار هم قرص اورژانسی بخورم این بار چهارم است خواهش میکنم سریعتر جواب دهید چون 24 ساعت از رابطه ام گذشته است

زمان ثبت : 23 آذر 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. مصرف قوص اورزانسی به خاطر برهم زدن تعادل هورمونی باعث علایم زیادی چون تهوع خواهد شد. اگر رابطه سطحی بوده چه نیازی به مصرف قرص است. اگر ازمایش بتا هاش سی جی شما منفی باشد بعد از سه هفته از اخرین رابطه یعنی دیگر باردار نیست. اون فولول 15 نمیدونم منظورتون چیه. واژه به اسم فولول نشنیدم. بااحترام

  سلام دکتر میتونم بگم خووووب شده چطوری و چه جوری شو نمیدونم اما ی چند روزیه خارش نداره و اون قسمت های بریده بریده کاملا خوووب شده حالا بازم نیازه ک ب پزشک مراجعه کنم بنظر ک خووووب شده. اما اقای دکتر من بیشتر دنبال علت بوجود امده این مسئله ام چوووون بدون هیچی این اتفاق افتاد و الان داره خوووب میشه اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگین لطفا.ممنون

زمان ثبت : 12 آذر 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. سوال شما یادم نمی اید چه بوده است. باحترام

  با سلام خدمت استاد محترم حس ميكنم نمايش اين كامنت شايد در سايت خوب نباشد اگر شما هم با من هم تقيده بوديد ان را در سايت نمايش ندهيد.

زمان ثبت : 11 آذر 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. بله مشاوره تلفنی هم داریم و مانند ویزیت عادی است و دو سه روز قبل میتوانید هماهنگ شوید و هیچ مشکلی در ارایه مشکل با جزییات و توصیه نخواهد بود. بااحترام

  سلام اقای دکتر خسته نباشید من 18 سالمه و ی سوالی داشتم:اینکه در ناحیه پایه الت تناسلی به تنه خارش های بسیار شدیدی اتفاق میوفته و الان انگار پوست ناحیه خارش بریده بریده و قرمز و ملتهب شده و گاهی بدلیل خارش زیاد مایعی بی رنگ از محل خارج میشه بدون بو میخام بدونم قارچه چیه این؟؟ لازمه ک برم پیش پزشک یا ن؟؟ البته بگم من تا الان با کسی رابطه ای نداشتم و پیاده روی زیاد میکنم و قبل از این مشکلی نداشتم اما یکی دوهفته ای هس ک خارش در این ناحیه بوجود اومده. ممنون میشم از راهنمایی تون با سپاس.

زمان ثبت : 9 آذر 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. بله احتمالش هست و باید متخصص پوست بروید. بااحترام

  با سلام فورشت مكاني چسبيده به پرينه(يعني خيلي نزديك به پرينه ) است؟ يا همان دو تيكه گوشت صورتي رنگ ناحيه وستيبيول فورشت نام دارد؟ متشكرم

زمان ثبت : 8 آذر 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. همان ناحیه ورودی واژن قبل پرده..به قول شما وستیبول قدامی. بااحترام

  با سلام بر شما استاد نمونه ي كشورم ازتون تقاضا دارم متن سوال من رو در سايت نمايش ندهيد

زمان ثبت : 6 آذر 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. پاسخ سوال شما طولانی است اما لطفا مبحث هوش هیجانی رو مطالعه بفرمایید. بااحترام

  سلام اقای دکتر من اولین باراست واردسایت شما شده ام وازاینکه دیدم با صبر وحوصله به سوالات هموطنانم پاسخ می دهید نهایت تشکر وقدردانی دارم درضمن من هم یک مشکلی دارم که بسارنگرانم کرده خواهشمندم مرا هم راهنمایی نمایید اقای دکتر من زنی 33ساله هستم که حدود 7ساله ازدواج کردیم از چهار سال پیش درتلاشیم برای بچه دارشدن ولی متاسفانه تا حالا موفق نشدیم چون تخمدان من ضعیف است البته با داروهایی که دکترها بهم می دادنند حتی سایز فولیکولم به 22هم رسید ولی متاسفانه نمی شد پارسال بعد ازمدتها امید وانتظار بالاخره حامله شدم ولی متاسفانه بعد از دوماه سقط شد وعلت آن را ناهنجاری کورموزومی تشخیص دادند الان دیگر واقعا از دکتر رفتن خسته شده ام چند ماهی است همین جوری بدون مصرف هیچ دارویی تلاش کرده ایم ولی متاسفانه هنوز هیچ خبری نیست آقای دکتر باتوجه به اینکه سنم هم بالاست خیلی نگرانم واقعا نمی دانم چه کا رکنم تورو به خدا کمکم کنید

زمان ثبت : 3 آذر 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. سن شما بالا نیست. زیر نظر پزشک دوباره اقدام کنید. ناهنجاری کروموزمی برای خیلی از افراد ممکن است پیش بیاید. بااحترام

  باسلام و خسته نباشيد من ١٦ سال دارم. متوجه شدم كه بالاي التم يك چيزي شبيه به كيست به وجود امده ولي معلوم نيست و زير پوست ميباشد و با لمس كردن معلوم ميشود اگر ميشود منو از نگراني دربياريد. با تشكر

زمان ثبت : 3 آذر 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. حتما متخصص پوست باید مراجعه نمایید. بااحترام

  سلام،درباره مطلب لینک بالا نظرتون رو بفرمایید

زمان ثبت : 28 آبان 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. در متن سایت در خصوص پورنوگرافی صحبت کرده ام. کلیات اون مقاله هم درست بود. باااحترام

  با سلام و خسته نباشيد خدمت شما من ٢٩ سال دارم و به تازگي ازدواج كردم . (خانم)ايا ازمايشي وجود داره كه مشخص بشه من براي بارداري مشكلي دارم يا نه؟ چون فعلا قصد بارداري ندارم اما مي ترسم اگر ٢ سال بعد تازه براي بارداري اقدام كنم و مشكل هم داشته باشم (با توجه به سنم)بسيار زمان بر ميشه و ترجيح ميدم اگر مشكلي دارم از الان اقدام كنم براي رفعش. با احترام

زمان ثبت : 21 آبان 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. بله وجود دارد. به متخصص زنان مراجعه بفرمایید. بااحترام

  سلام اقای دکتر لرزش سر دارم واس همین میخوام قرص سرترالین یکی دو ماه مصرف کنم .قرص اتیسترون با قرص سرترالین باهم اشکال نداره مصرف کنم؟از داروخونه پرسیدم گفتن باید دکتر بگه .خواهش میکنم میشه این سوالمو بگین.خواهش میکنم.

زمان ثبت : 19 آبان 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. مشکل خاصی در کل نیست اما هر دارویی زیر نظر پزشک باید باشد. بااحترام

  40سالمه، ذهنم با مردان باهوش و اسمارت فقط تحريك ميشه و ادمهاي ديگه رو اصلا نمي بينم. ولي جسما خيلي نياز به رابطه ي جنسي دارم. اين فيلتر ذهني قوي و نياز بدني تعارض بزرگي برامه. حتي يه بار با يه مرد خيلي باهوش و سكسي اشنا شدم ولي در اخرين روزايي كه تصميم گرفته بودم باهاش وارد رابطه بشم با اين فكر كه اون ادم به أصول اخلاقي زياد پايبند نيست، بازم نشد. يه ترمز ناخوداگاهه قوي انگار. مثل اينكه تو مي خواي بري جلو و يكي محكم نگه ات داشته. ميشه لطفا راهنمايي كنيد.

زمان ثبت : 19 آبان 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. یک نوع گرایش جنسی به مردان باهوش در زنان وجود دارد که کاملا طبیعی هم هست. اما در چارچوب اخلاق و قانون باید باشد اجرایش. بااحترام

  سلام اقای دکتر کاش همون پارسال فکرامو میگفتم بهتون که زودتر خوب میشدم.امسال بدتر شده بود و رفتم ازمایش تنبلی تخمدان دارم بخاط استرس شدیدی که امسال داشتم و خیلی بیخودی فکر کردم و شیطونه ناامیدم میکرد.قرص اتیسترون برام تجویز کردن برای 6 ماه.میتونم برم لیزر از چونه صورتم موهای زائد دراومده.یا باید بعد مصرف قرصا بعد 6 ماه برم؟میخام فکرمم کامل خوب شه تا همیشه راحت شم .داروی سرترالین و با قرص اتیسترون اشکال نداره باهم مصرف کنم تو 6 ماه؟راستی سوال بالایی رو میدونم کار شیطونه که میاره ذهنم تا اذیت شم و تنبلی تخمدان گرفتم.ممنونم از وقتی که برام همیشه گذاشتین ومن تا عمر دارم ممنونم ازتون .خوشحالم که شرایط سختی که تو زندگیم داشتم کمکم کردین وخدا کمکم کرد که شما رو تو اوج سختیام داشته باشم که همه چیو بهتون بگم وخوب شم.

زمان ثبت : 13 آبان 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. اون دو قرص مشکلی ندارند. اما بقیه سوالات رو متخصص پوست باید نظر بدهد و زنان.بااحترام

  با سلام ١:عمر اسپرم در خارج از محيط واژن مثلا روي لباس چقدر است؟ ٢:ايا دستي كه اغشته به اسپرم شده با شستشو با اب و صابون ،اسپرم هايش كشته ميشوند؟ ازينكه سايتي به اين جامعي را جهت ارامش و ارتقا دانش هم وطنانتان ايجاد نموده ايد از شما سپاسگزارم

زمان ثبت : 12 آبان 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. حدود 15 دقیقه تا نیم ساعت حداکثر. اسپرم کشته نمیشود اینطوری ولی از روی دست پاک میشود. بااحترام

  سلام اقای دکتر خسته نباشید.من همونیم که فکرم اذیت میکرد.اقای دکتر واقعا همه فکرامو خوب کردین.ممنونم ازتون اگه کمکم نمیکردین زجر زیادی حتی الانم میکشیدم.فقط هر ازگاهی یه فکرم میاد به ذهنم.اینکه از بیرون ماشین واقعا هیچکی چیزی نمیندازه ؟اون موقع سنم کم بود و اصلا به ذهنم نمیرسید فک میکردم تو ماشین هیچکی نمیبینه .وخدا نذاشته بخاطر کم سن بودنم و ادم خیلی بدی بود کسی چیزی بندازه؟شرمندم باور کنین از اون موقع که همه فکرامو گفتم بهتون خوب شدم.اینم میگین که بدونم تا ابد دست کسی چیزی نیس که ابروم نرفته باشه.ممنونم بازم معذرت میخوام..

زمان ثبت : 11 آبان 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. نه خیالتون راحت باشد. بااحترام

  با عرض سلام خسته نیاشید.من پسری 23 ساله هستم.اقای دکتر چند سالی هست که من در هنگام استرس های شدید که همیشه هم در سر جلسات امتحان هم بوده به صورت غیر ارادی و بدون نعوظ دچار خروج منی می شوم.حتی بسیاری از جنابت ها در خوابم نیز ناشی از دیدن یه خواب استرس زا است.من در کل ادم مظطربی نیستم و ارام هستم.آیا این مورد یه نوع اخلال است.من چیکار باید بکنم.لطفا راهنمایی کنید.

زمان ثبت : 6 آبان 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. در کلیت مشکل خاصی نیست هرچند یک سونوگرافی پروستات و کیسه های منوی بدهید بد نیست. بااحترام

  سلام آقای دکتر خسته نباشید. چند وقت یه میبینم مایع منی من زرد رنگ شده این نشونه چیزیه؟ بده؟ خطرناکه ؟ چه احتمالاتی براش هست ؟ممنونم

زمان ثبت : 2 آبان 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. مایع زرد نکته خاصی نیست. اما بهتره انالیز مایع منی یکبار بدهید. بااحترام

  با سلام خدمت استاد محترم در صورت ريخته شدن مايع مني يا مايع پيشاب راه (كه مقاديركمي اسپرم دارد)در داخل دهان.مدت زنده ماندن اسپرم ها چقدر است؟ و ايا ممكنست كه اسپرم هاي درون دهان طي فعاليت هاي روزانه به دست و نهايتا درصورت شستشوي ناحيه ي تناسلي با همان دست سبب بارداري گردد؟ يا اين فكر من نشعت گرفته از وسواس است؟

زمان ثبت : 1 آبان 1395
پاسخ : [دکتر شمشیری]

باسلام. در عرض حدود 15 دقیقه از بین میروند و خیر با این روشها کسی باردار نمیشود.بااحترام

مطالب و محتوای آموزشی بروز

پرسش و پاسخ آنلاین

اجرا و تفسیر آنلاین آزمونهای روانشناختی

تحلیل نموداری نتایج آزمون های روانشناسی

ذخیره و انتشار نتایج آزمون های روانشناسی