در خصوص پرده بکارت

  1. با ورزش و بدنسازی و پریدن و دوچرخه سواری و لگد به باسن و فشار پاها به هم یا سرفه شدید و مصادیقی از این دست آسیب نمیبیند.
  2. با معاینه توسط متخصص زنان زایمان و ماما که با دقت کمی لب های واژن کشیده شود آسیب نمیبیند.گاهی خود افراد هم اقدام به دیدن پرده بکارت میکنند که البته براحتی ممکن نیست چون پوزیشن مناسب با فرد دوم قابل دیدن است ولی اگر دقت نکنند میتواند به پرده اسیب بزنند.تشخیص پرده فقط توسط متخصص زنان زایمان یا ماما قابل انجام است.
  3. از طریق رابطه مقعدی یا زور زدن حین دفع مدفوع آسیب نمیبیند.
  4. با خودارضایی مالشی یا مالش پاها به هم یا ضربه به کلیتوریس یا مالش الت به واژن یا انقباض واژن با خودارضایی یا در خواب و هر مدل دیگر بدون دخول چیزی در واژن، آسیب نمیبیند.
  5. با فشار شلنگ آب در ناحیه تناسلی، اسیب نمیبیند.
  6. پرده بکارت در 5/2 تا 5 سانتی متر اول داخل دهانه واژن است.
  7. تحریک جنسی بدون دخول و خونریزی متعاقب آن، ربطی به پارگی پرده بکارت ندارد و بیشتر ناشی از اسیب ناحیه فورشت اولیه می باشد که خود به خود ترمیم میشود.
  8. پرده بکارت بعد از آسیب قابل ترمیم خود به خود نیست.
  9. عمل جراحی پرده برای ترمیم توسط متخصصین حاذق قابل ردیابی است جدا از اینکه جرم هم تلقی می شود.
  10. تشخیص اینکه توسط رابطه مقاربت یا غیر رابطه مقاربت رخ داده است تا حدی توسط متخصصین پزشک قانونی تحت شرایطی ممکن است و بهتر است هرچه سریعتر در قبل از یکماه صورت بگیرد.
  11. با ورود الت یا انگشت یا وسیله داخل واژن، پارگی پرده بکارت ممکن است بدون درد یا بدون خونریزی هم اتفاق بیفتد یا خونریزی هم به صورت حتمی مبین پارگی پرده نیست.میزان دخول و نقطه مکانیکی جایگاه واژن و میزان فشار هم همگی موثر هستند و در هر کسی متفاوت است.
  12. بندرت بعضی پرده ها قابلیت ارتجاعی دارند که در برابر فشار ورود الت یا وسیله داخل آن، اسیب نبینند که این مختص هر پرده ارتجاعی نیست و خیلی بندرت افراد واجد این پرده هستند و با اشتباه تشخیص متخصصین که پرده ارتجاعی است مشکلات عدیده برای خود ایجاد میکنند ( پرده ارتجاعی دو نوع است که فقط یک نوع ان ممکن است اسیب نبیند و خیلی نادر است)
  13. گشاد شدن پرده بکارت معنای علمی خاصی ندارد مگر پارگی پیدا کند.
  14. خودارضایی قابل تشخیص نیست و باعث تغییرات در اندام تناسلی هم نمیشود.

 

اطفا قبل خواندن این مبحث، سربرگ اندام تناسلی زن را مطالعه فرمایید. در مبحث اندام تناسلی زن ، شکل و آناتومی دستگاه تناسلی داخلی و خارجی توضیح داده شد و در این قسمت بطور اختصاصی راجب پرده بکارت صحبت میشود. علت تفکیک پرده بکارت و توضیح کاملتر آن بخاطر حساسیت های بیشتر قانونی و عرفی و کنجکاوی عمومی در خصوص دانش بیشتر در این قسمت میباشد.   Hymen یا همان پرده بکارت (هایمن ) غشایی ا ست که تمام یا قسمتی ازدهانه واژن را می پوشاند لغتی یونانی ست به معنای پوست یا پرده که از نام الهه ازدواج و عروسی یونانیان  وام گرفته شده. یونانیان باستان از این لغت برای انواع پرده ها از جمله پرده ای که قلب را احاطه می کند(پریکارد) استفاده می کردند، اما با گذشت زمان، کاربرد آن به پرده بکارت محدود شد. در طول نخستین مراحل رشد جنینی، به طور کلی هیچ بخش ورودی به واژن وجود ندارد. لایه باریک بافتی که در این مرحله واژن را می پوشاند، قبل از تولد به طور ناقص تقسیم می شود، این لایه بعدها پرده بکارت را به وجود می آورد. در صورتیکه در مرحله قبل از تولد، تقسیم لایه به طور کامل صورت گیرد، موجب می شود بعضی زنان به طور مادرزاد، پرده بکارت نداشته باشند.  بسیاری تصور می کنند که پرده بکارت، داخل واژن قرار دارد در صورتیکه اینطور نیست. پرده بکارت، بخش خارجی اندام جنسی است و دقیقا در ورودی دهانه واژن قرار دارد.